yritysesittely ja tuotteet: Tulipiippu Oy

TULIPIIPPU ® - TULTA ILMAN SAVUA!

Lämpö & loimu kotona, pihalla ja matkoilla huokeasti ja vaivattomasti TULIPIIPPU ®-panospolttimilla ja takoilla

Lämmin Tulisija + Siisti Koti + Hyvä Terveys


TULIPIIPPU ® - TULTA ILMAN SAVUA!


Siistiä, Huokeaa, Vaivatonta ja Terveellistä  • Nauti tulen loimusta kirkkaan lasin läpi

  • Välty tulisijasi ja kotisi siivoamiselta

  • Ota helposti kaikki lämpöteho irti kiinteistä polttoaineista

  • Poista terveydelle haitalliset partikkelit hengitysilmastasi ja ruuastasi

  • Osoita arvostuksesi rakkaimmillesi ja lähiympäristöllesi jättämällä roskaaminen ja saastuttaminen
Lämmin Tulisija + Siisti Koti + Hyvä Terveys


Unohda takkalasien puhdistus ja lämmitä asuntosi, terassisi ja grillisi toisten tietämättä. Tulisijasi ei nokeennu eikä savupiippusi savua kun otat TULIPIIPPU ®:n käyttöösi. Lämmität erityisen helposti, siististi, huokeasti ja terveellisesti pelleteillä - et roskaa sisätiloja, etkä saastuta lähiympäristöä. Saat täyden kympin rakkaimmiltasi ja ympäristöltäsi tuottamalla lämpöä biomassasta - TULIPIIPPU ®:n patentoitua polttotekniikkaa hyödyntäen.
PATENTOIDUT MENETELMÄT TAKAAVAT SAVUTTOMAN PALAMISEN


Etkö nauttisikin tulen loimusta mieluummin kirkkaan lasin läpi kuin seuraisit sen keräävän liekit piilottavaa nokea? TULIPIIPPU ®-polttimet ja tulisijat eivät tuota käytännössä lainkaan nokea tai savua, auttaen sinua pitämään tulisijasi lämpimänä, kotisi siistinä ja lähiympäristösi terveellisenä. TULIPIIPPU ®-polttimet käyttävät patentoitua menetelmää joka tehokkaasti ahjoaa kiinteiden polttoaineiden palamisen taaten savuttoman ja partikkelivapaan tulen.
SAVUTTAVAN TULEN ONGELMAT


Lämmöntuotto tavanomaisten tulisijojen savuttavalla tulella keventää lompakkoasi, huonontaa terveyttäsi ja vaikuttaa haitallisesti lähiympäristöösi. Tuoreen puun kosteus on noin 40-60% sen painosta siinä missä hyvin kuivatun polttopuun kosteus on 20-25%. Tämän kosteuden pitää haihtua polttopuun palaessa. Haihtuminen vaatii energiaa ja jäähdyttää tulta. Verrattain kylmä tuli palaa epätäydellisesti tuottaen savua ja nokea. Noki eristää tuotetun lämmön tehokkaasti tulisijan ja savupiipun rakenteista. Lisäksi tulen lämmössä laajentuva höyry kasvattaa merkittävästi savukaasun määrää ja siten nopeuttaa sen virtausta. Nopeutunut virtaus lyhentää tehokasta lämmönsiirtoaikaa, sillä kuuma savukaasu pakotetaan ennenaikaisesti poistumaan tulisijasta ja savupiipusta.


Tavanomaiset tulisijat ja kosteat polttoaineet aiheuttavat siten monitahoisen ongelmavyyhden.  • Energiaa menee hukkaan,

  • tulisija ja savupiippu likaantuvat,

  • syntyy terveydelle haitallisia päästöjä ja

  • lämmönsiirto estyy.


Merkittävä osa lämmöstä jää vapautumatta lähiympäristöön energian kuluessa kosteuden haihduttamiseen. Kylmän tulen palaminen on epätäydellistä ja nokea kerääntyy tulisijaan - erityisesti kylmille pinnoille, kuten lasioviin. Lisää vapautumatonta energiaa poistuu savupiipusta terveydelle haitallisten partikkeleiden ja savun muodossa laajentuvan höyryn pakottamana. Savukaasun nopea virtaus ja tuotettu noki estävät lämmön siirtymistä tulisijan ja savupiipun rakenteisiin.
TEHOKAS LÄMMÖNSIIRTO


Puhdas palaminen ja erityisen kuuman savukaasun hidas virtaus yhdessä varmistavat tehokkaan lämmönsiirron niin näkyvistä liekeistä kuin hiipuvasta hiilloksestakin. Tuntuvasti enemmän lämpöä kertyy tulisijan ja savupiipun rakenteisiin pidentyneen tehollisen lämmönsiirtojakson aikana ja viilentynyt savukaasu poistuu verkkaisesti piipusta.


Lämpö siirtyy kaikkein tehokkaimmin tulisijan ja savupiipun rakenteisiin, kun eristävää nokea ei ole päässyt kerrostumaan sisäpinnoille. TULIPIIPPU ®-polttimien puhdas palaminen takaa, että noettoman tulisijan ja savupiipun ylläpito on vaivatonta.


Polttopuihin verrattuna TULIPIIPPU ®-polttimet tuottavat merkittävästi vähemmän mutta kuumempaa savukaasua. Korkeampi lämpötila tuo mukanaan tuntuvan parannuksen lämmönsiirron tehokkuuteen samalla kun vähempi määrä tuottaa hitaamman virtauksen ja mahdollistaa pidentyneen lämmönsiirtojakson.
TERVEYTTÄ ARVOSTAVA VALINTA


TULIPIIPPU ®-polttimet eivät tuota savua eikä hiukkaspäästöjä käytännössä katsoen lainkaan. Savu ja hiukkaspäästöt aiheuttavat syöpää ja ovat muutoinkin lähiympäristön ihmisten terveydelle haitallisia - eikä vähiten sille joka hoitaa tulta. Valitsemalla TULIPIIPPU ®:n osoitat arvostuksesi rakkaimmillesi, ihmisille ympärilläsi, itsellesi ja terveydellesi, sekä luonnolle. Kaikkien TULIPIIPPU ®-polttoaineiden hiilijalanjälki on nolla, kun esimerkiksi 1m3 (1000 litraa) öljyä tuottaa 2660 kg hiilidioksidi (CO2) päästöjä.
ULKOTAKAT JA RUUANLAITTO


Parvekkeet, patiot ja terassit ovat mainioita paikkoja nauttia tulen lämmöstä ja loimusta ilman kiusallista savua - ja valmistaa tuhkavapaa ateria. Tutustu TULIPIIPPU ®-ulkotakkojen omintakeiseen estetiikkaan sekä lämmittämiseen ja ruuanlaittoon suuniteltuihin malleihin. Nämä ulkotakat takaavat parhaan elämyksen TULIPIIPPU ®-polttimesi kanssa, sillä ne ovat suunniteltu asianmukaisesti suojaamaan tulta säältä.


TULIPIIPPU ®-polttimet ja ulkotakat ovat erinomaisia eri ruuanlaittotavoille ja polttoaineille. Käytä pellettejä epäsuoraan grillaamiseen, loimuttamiseen ja suoralla tulella kokkaamiseen. Kokeile grillaamista hiilten kanssa TULIPIIPPU ® bioLoimu 17 kWh tai 10 kWh polttimessa ja yllätyt siitä kuinka huima ero on tavalliseen grilliin.


Hiilet palavat yhdenmukaisella hehkulla TULIPIIPPU ®-polttimissa tuottaen erittäin vähän tuhkaa. Tasainen lämpö helpottaa merkittävästi kokkaamista samalla kun ruoka pysyy puhtaana, koska kevyttä lentotuhkaa ei synny lainkaan. Lentotuhka on tavanomaisten hiiligrillien ongelma, jonka huomaa erityisesti tuulisissa olosuhteissa. Tavanomaisten hiiligrillien kanssa lentotuhka on epäpuhdasta johtuen epätäydellisestä palamisesta ja pienikin tuulenpuuska todennäköisesti saastuttaa ruokasi sillä. Tavallisten grillien tuottaman lentotuhkan epäpuhtaudet sisältävät syöpää aiheuttaviksi tiedettyjä eloperäisiä yhdisteitä. TULIPIIPPU ®-polttimien tuottama pieni määrä painavaa tuhkaa sitä vastoin koostuu pelkästään puhtaista, palamattomista maamineraaleista ja sisältää elämälle olennaisia hivenaineita väkevöityinä. Puhtaat maamineraalit TULIPIIPPU ®-polttimen tuottaman tuhkan muodossa eivät ole pelkästään syötäviä, vaan edistävät terveyttä ja ehkäisevät sairauksia. Esimerkiksi koivun tuhkaa on käytetty erityisesti lääkinnällisiin tarkoituksiin suomessa kautta historian.


ULKOTULI


TULIPIIPPU ®-polttimet antavat turvallisimman ja monipuolisimman ulkotulen, joka sinulla on koskaan ollut. TULIPIIPPU ® on vapaa kiusallisesta, terveyttä vahingoittavasta ja ympäristöä saastuttavasta savusta, kunhan suojaus säältä on riittävä. Osoita arvostuksesi luontoa kohtaan ja valitse kaikkein ympäristöystävällisin ulkotuli.
HELPPO KÄYTTÄÄ


Kaikki TULIPIIPPU ®-polttimet on suunniteltu helposti täytettäviksi, sytytettäviksi ja tyhjennettäviksi vähästä tuotetusta tuhkasta (vain palamattomat maamineraalit jäävät jäljelle täyden palamisen tuloksena). Polttimen puhdistus on helppoa - suosittelemme vain satunnaista huuhtelua vedellä. Paloaika täydellä latauksella vaihtelee 1-3 tunnin välillä riippuen polttimen mallista ja ilman saannista. Hiillos pysyy kuumana vielä parin tunnin ajan näkyvän liekin hiipumisen jälkeen. Polttoainetta ei tule koskaan lisätä kuuman hiilloksen päälle, vaan vain kun poltin on jäähtynyt riittävästi.


HUOKEA OMISTAA


TULIPIIPPU ®-polttimet on tehty kestämään käyttäen parhaita materiaaleja yhdessä korkeatasoisimman ammattitaidon kanssa. Tulipiiippu-polttimesi voi kestää eliniän - käytöstä riippuen. Jos lopulta saavutat tuhansia käyttökertoja, kuluneet osat (yleensä arina/rosti ja/tai tuliputki) voidaan korvata varaosilla. TULIPIIPPU ®-varaosia on saatavilla huokeaan hintaa elinikäisen tyytyväisyyden takaamiseksi.
LAATU JA TURVALLISUUS OMASSA LUOKASSAAN


Omistautumistamme laadulle todistaa erityisen korkea tyytyväisyysaste kasvavassa käyttäjäkunnassamme. Patentoidut TULIPIIPPU ® tuotteet ja tuotantomenetelmät takaavat vertaansa vailla olevan laadun ja turvallisuuden yhdessä Suomalaisen ammattitaidon ja ensiluokkaisten materiaalien kanssa.


TULIPIIPPU ® on puhtaan energian innovaatioiden edelläkävijä. Luoviin ratkaisuihin perustuvia tuotteitamme on ollut saatavilla jo vuodesta 2004. Meitä Tulipiippulaisia on muutama kymmenen henkeä Suomen ytimessä valmistamassa ja jakelemassa TULIPIIPPU ® tuotteita maailmanlaajuisesti.


Lisää
0 Arvostelu(t)

TULIPIIPPU ® bioSydän-polttimella lämmität varaavan takan ja saat upean tulen juhlaan, tapahtumaan ja leirille. bioSydän 33 kWh on siisti ja terveellinen lämmitin kookkaaseen tulisijaan. Se antaa myös muhkean ja lämpöä hohkaavan ulkotulen. Lämmitä vaivattomasti ja huokeasti pelletillä niin kotona, pihalla kuin matkallakin. Lämmin Tulisija + Siisti Koti +...

239,50 €
Omasta varastosta
Esillä 1 - 1 of 1 tuotteesta