Kotiisi.fi verkkokaupan toimitusehdot
Voimassa 26.11.2015  alkaen.

1.  YLEISET EHDOT
1.1 Verkkokaupan tuotteita myy Joletek Oy , Y  0599374-2 . Myymme tuotteita vain täysi-ikäisille henkilöille.
1.2 Myyjällä on oikeus muuttaa toimitusehtoja, hintoja ja myytäviä tuotteita. Kyseiset muutokset tulevat voimaan, kun ne on julkaistu verkkokaupan sivuilla. Voimaantulopäivämäärä on merkitty ehtojen otsikon alle.

2.  HENKILÖTIEDOT JA NIIDEN KÄSITTELY
2.1 Tuotteita voi tilata ilman rekisteröitymistä.       Hyväksymällä tilausehdot tilauksen yhteydessä  asiakas kuitenkin antaa suostumuksensa, että Kotiisi.fi rekisteröi henkilötiedot tuotteiden toimitusta varten asiakasrekisteriinsä.
2.2 Mikäli asiakas haluaa, hän voi tilauksen yhteydessä erikseen valitsemalla liittyä Kotiisi.fi  IN-asiakkaaksi, jolloin Kotiisi.fi lähettää kuukausittain IN-asiakaskirjeen sähköpostitse.
2.3 Tilauksen yhteydessä pyydettävät tiedot ovat kaikki tarpeellisia, ja niiden antaminen on edellytys tilaukselle.
2.4 Asiakas vakuuttaa, että hänen antamansa tiedot ovat totuudenmukaiset. Asiakas on velvollinen korvaamaan vahingon tai haitan, joka on aiheutunut tietojen virheellisyydestä.
2.5 Henkilötietojen käsittelystä tarkemmin tietoja Kotiisi.fi asiakasrekisterin rekisteriselosteessa.

3. HINNAT
3.1 Kaikki hinnat sisältävät  arvonlisäveron  24 %.
3.2 Tuotteet myydään sillä hinnalla, joka on voimassa tuotteen tilausajankohtana. Mikäli  verkkokauppaan merkitty tuotehinta on virheellinen, ja asiakas on tästä tietoinen tai hänen olisi se pitänyt tietää,  Kotiisi.fi ei ole velvollisuutta myydä tuotetta virheellisellä hinnalla.
3.3 Hinnat ovat voimassa vain Kotiisi.fi verkkokaupassa.
3.4 Kotiinkuljetuksen hinta vaihtelee tuotteittain. Asiakas näkee toimitusmaksun suuruuden lisättyään tuotteen ostoskoriin.

4. TILAUS
4.1 Kauppasopimus tulee voimaan ja tilaus on sitova, kun asiakas on maksanut tuotteet kokonaisuudessaan ja Kotiisi.fi on lähettänyt tilausvahvistuksen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.
4.2 Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen tilausnumero, hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.
4.3 Tilaaminen edellyttää voimassa olevien toimitusehtojen hyväksymistä.

5.  MAKSUTAVAT
5.1 Maksut verkkopankkien kautta:  Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksuvälityspalvelun Checkout Finland Oy ( Y - tunnus 2196606-6 ) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.  Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin. Checkout Finland Oy määrittää mitkä verkkopankit ovat käytettävissä.

6. TOIMITUS
6.1 Asiakas voi tilausta tehdessään valita toimitustavan. Käytössä on kolme tapaa, Posti , Matkahuolto ja Autorahti. Ulkomitoiltaan pienehköjen tai kevyehköjen toimitusten  osalla pyritään suosimaan Postia ja Matkahuoltoa, joiden osalta asiakas voi valita kotiinkuljetuksen tai  itse lähimmästä palvelupisteestä noudon.
6.2 Mikäli asiakas on valinnut tavaroille kotiinkuljetuksen, kuljetusliike on yhteydessä asiakkaaseen puhelimitse sopiakseen tarkemmin toimitusajankohdasta. Kotiinkuljetuspalveluun ei kuulu paketista purkua, eikä osina toimitetun tuotteen kasausta.
6.3 Noutopistetoimituksista asiakas saa tekstiviestillä tiedon kun tuote on noudettavissa.
6.4 Toimitettavien tuotteiden toimitusaika on merkitty erikseen jokaiseen tuotekorttiin verkkosivuilla. Suurin osa tuotteista toimitetaan asiakkaalle viikon sisällä tilauksesta. Ei varastoitaville tuotteille on merkitty tuotekohtainen toimitusaika, mikä voi vaihdella  1 – 4 viikon välillä. Mikäli asiakas ostaa samaan tilaukseen tuotteita, joilla on eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän toimitusajan mukaan.
6.5 Verkkokaupassa olevien tuotteiden tilausmahdollisuus perustuu senhetkiseen varastosaldoon. Mikäli tuote on väliaikaisesti loppunut varastosta yhtäkkisen menekin vuoksi, tuotteen toimitusaika saattaa poiketa ilmoitetusta toimitusajasta. Asiakkaalle ilmoitetaan asiasta tässä tapauksessa erikseen.
6.6 Kotiisi.fi  toimittaa tuotteita ainoastaan maakuljetuksina Manner-Suomen alueelle.
6.7 Asiakkaan velvollisuus on tarkistaa kuljetusliikkeen edustajan läsnä ollessa, että vastaanotettava paketti/pakkaus ei ole vaurioitunut. Mikäli vaurioituneen paketin / pakkauksen sisältämä tuotekin on vaurioitunut , tulee vastaanottajan pyytää kuljetusliikkeen edustajaa tekemään heti vahinkoilmoitus vauriosta. Tämä tarkoittaa kuljetusliikkeen edustajan tekemää merkintää rahtikirjaan sekä allekirjoitusta nimenselvennyksellä. Asiakkaan tulee tämän jälkeen ottaa välittömästi  yhteyttä myös Kotiisi.fi asiakaspalveluun jatkotoimista sopimisen vuoksi.

7.   TILAUKSEN PERUUTTAMINEN JA TUOTTEEN PALAUTUS
7.1 Vahvistettu tilaus on oikeus peruuttaa ennen kuin se on jätetty kuljetusliikkeen kuljetettavaksi  ottamalla yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun sähköpostitse. Yhteystieto löytyy myös sähköpostitse lähetetystä tilausvahvistuksesta.
7.2 Asiakkaalla on oikeus palauttaa käyttämätön tuote 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanotosta.
7.3 Palautuksesta on sovittava aina etukäteen Kotiisi.fi asiakaspalvelun kanssa.
7.4 Tuotetta ei saa ennen palautusta ottaa käyttöön, ja sen tulee olla alkuperäispakkauksessa sekä olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Mikäli jonkin palautuksen kohdalla Kotiisi.fi poikkeuksellisesti hyväksyy puutteellisen tuotteen palautuksen, veloitamme palautuksesta johtuneet välittömät kulut sekä vähintään  25 %  tuotteen hinnasta.
7.5 Hygieniatuotteet tulee palauttaa avaamattomina alkuperäispakkauksessaan. Mikäli tällaisen tuotteen pakkaus on avattu, sillä ei ole palautusoikeutta.
7.6 Asiakas vastaa tuotteen palauttamisesta. Asiakas vastaa tuotteen palautuskustannuksista silloin, kun tuote on toimitettu kotiinkuljetuksena ja palautus vaatii kotoa noutamista, eikä sitä voida palauttaa tavanomaisesti postitse asiakaspalautuksena.
7.7 Kun asiakas peruuttaa tai palauttaa tuotteen ehtojen mukaisesti, palautetaan asiakkaan maksama kauppasumma asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille viimeistään 20 vrk kuluessa peruutuksen/palautuksen vastaanottamisesta.

8.  REKLAMAATIO
8.1.   Mikäli asiakkaalle toimitettu tuote on virheellinen tai vioittunut, asiakkaan on välittömästi, viimeistään 7 vrk sisällä vastaanottamisesta, ilmoitettava asiasta  Kotiisi.fi asiakaspalveluun. Tuote palautetaan myyjälle asiakaspalvelun antamien ohjeiden mukaisesti. Asiakkaalle voidaan toimittaa tilalle virheetön tuote, tai palauttaa hänen maksamansa  kauppasumma ehdon 7.7. mukaisesti.

9.  VASTUU JA MUUT EHDOT
9.1   Asiakkaan tulee noudattaa kohtuudella vaadittavaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokaupassa asioidessaan.
9.2   Verkkokaupassa esitetyt tuotekuvat tai värit voivat poiketa  kuvausteknisistä syistä jonkin verran todellisesta tuotteesta.
9.3   Ylivoimainen este ( Force Majeure ) :
Kotiisi.fi  ei vastaa siitä, mikäli tilauksen toimitus viivästyy tai estyy myyjästä riippumattomien ja odottamattomien seikkojen vuoksi, kuten sodan, luonnonmullistuksen tai viranomaisen langettaman tuontikiellon takia.
9.4   Kauppasopimukseen liittyvät riita-asiat pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla asiakkaan ja myyjän välillä.  Riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

10. IMMATERIAALIOIKEUDET
10.1   Kotiisi.fi  verkkokauppa on Joletek Oy:n omaisuutta ja sen kopioiminen ilman lupaa on kielletty.
10.2   Tuotekorttien ja tuotteiden esittäminen ja jakaminen on sallittua ja suotavaa. Verkkokaupan kuvat kuuluvat myyjälle ja myyjän yhteistyökumppaneille, niiden käyttö ja kopioiminen muuhun kuin yksityiseen käyttöön on kielletty.

Kotiisi.fi   asiakaspalvelu:  arkisin  klo 7,00 – 15,30
asiakaspalvelu(at)kotiisi.fi   puh  040 3227822

   

.